RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii nu mai caută întăriri

/ 7 februarie 2011

Chiar dacă Pandurii mai au încă de acoperit cel puţin un loc de atacant în lotul său şi exsită ceva temeri în ceea ce priveşte situaţia medicală a lui Mingote, gorjenii anunţă că nu caută nici atacanţi şi nici portari.

La finele stagiunii de toamnă, Grigoraş anunţa că are nevoie de doi trei atacanţi, însă în iarnă Pandurii nu l-au transferat decât pe Lemnaru şi, în afara disponibilizărilor fpcute de tehnician, l-au pierdut din linia de atac şi pe slovenul Jaka Stromajer. Cu toate acestea, echipa gorjeană a oprit căutările de întărire a ofensivei: „Deocamdată nu mai căutăm atacant. Lotul echipei este în proporţie de 80-90% definitivat. Brazilianul nu este o soluţie de moment. Este un jucător tânăr, care promite. Dacă cei din conducerea clubului va hotărî să-l oprim la Pandurii, atunci va trebui să lucreze mult atât cu preparatorul fizic cât şi din punct de vedere tehnico-tactic”, a declarat Viorel Temelescu. Acesta spune că nici pentru postul de portar nu este nevoie de întăriri: „Nu ne gândim la aducerea altui portar pentru că cei doi copii promit. Lazar este destul de sigur pe el, Horvat promite şi el foarte multe şi în cele din urmă mai avem şi portar la echipa a doua care poate să fie oricând al doilea portar la prima echipă. Mai mult decât atât, primim veşti bune de la Mogoşoaia, acolo unde recuperarea lui Mingote merge foarte bine”, a completat Temelescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.