RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş acceptă şi întăriri din străinătate

/ 9 ianuarie 2011

După ce la sfârşitul primei părţi a campionatului spunea că vrea ca în această iarnă să aducă la Pandurii doar jucători români, Petre Grigoraş dă înapoi şi acceptă că soluţiile pentru problemele din atacul echipei sale ar putea veni din afara ţării.

„Mă interesează foarte mult jucătorii de atac, ceea ce a lipsit Pandurilor în ultimul timp. Recordul lui Vintilescu stă şi acum în picioare, şase goluri într-un campionat, e foarte puţin pentru un atacant. Am vorbit cu el, nu se mândrea cu performanţa asta şi aştepta să apară un jucător care să înscrie mai mult. Poate va fi Voiculeţ, care are patru goluri, dacă dădea şi cu Cluj era pe aproape”, a declarat Grigoraş despre ceea ce îşi mai doreşte în această iarnă la Pandurii. Antrenorul Pandurilor spune că în Turcia ar putea primi la antrenamente jucători străini în probe după ce variantele interne s-au dovedit inaccesibile: „Nu s-a putut discuta cu jucătorii pe care i-am dorit pentru că preţurile erau mult prea mari. Sunt puţin naţionalist, aş vrea doar jucători români, dar dacă nu se va putea până la urmă în perioada din Turcia o să mai apară un jucător sau doi să-i vedem cu toate că aş vrea să-i am la pregătire de la început. Dacă va apărea unul, maxim doi jucători străini de valoare, nu mă voi supăra”, a mai spus Grigoraş.

Antrenorul Pandurilor are şi un plan de rezervă în privinţa noilor achiziţii. Dacă nu va reuşi nici în campania externă, Grigoraş se va reorienta spre liga secundă din România, acolo de unde l-a mai luat în această iarnă şi pe mijlocaşul Călin Cristea: “Mă uit şi spre liga a doua, am două nume, să vedem ce va fi”, a recunoscut tehnicianul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.