RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Întăriri de la liga a III-a pentru Pandurii

/ 23 iunie 2010

Noua conducere de la Pandurii încearcă să compenseze plecările din lotul Pandurilor prin aducerea de noi jucători în lotul primei echipe.

În principal este vorba de promovarea unor tineri jucători de la echipa a doua a clubului, secundul Boroncoi şi preşedintele executiv Eugen Pârvulescu oprindu-se la Voinea, Ionuţ Constantin şi Diaconu după ce au urmărit partidele de la Memorialul “Traian Predulescu”. Tot în aceste partide a impresionat şi Alex Fotescu, atacantul celor de la Jiul Rovinari: “Fotescu are experienţă, are 25 de ani, a jucat în Liga a II-a, poate fi o variantă pentru atacul nostru”, a declarat Eugen Pârvulescu. Acesta a mai adăugat că la Pandurii ar putea ajunge şi un portar de la fosta sa echipă, David Laza, un jucător născut în 1991 care a fost titular între buturile sibienilor în campionatul trecut.

Marius Baciu îşi va începe de astăzi munca la Târgu Jiu când se va reuni întreg staff-ul tehnic al echipei, joi de la ora 11:00 fiind oganizat şi un trial, Pandurii II urmând a juca în compania celor de la Şcoala de Fotbal Ardealul Cluj, echipă care le-a propus Pandurilor cinci jucători, tehnicianul gorjenilor fiind cel care va hotărî după acest meci dacă vreunul dintre aceştia merită să fie oprit la Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.