RSS post comments feeds rss email feeds twitter

La Pandurii se lucrează de Sărbători

/ 1 aprilie 2010

Programul extrem de încărcat al Ligii I, dar mai ales situaţia grea în care Pandurii se află în clasament în acest moment nu lasă prea mult loc pentru sărbători chiar dacă este vorba de una dintre cele mai importante sărbători creştine.

Pandurii vor juca în Vinerea Mare, după care se vor întoarce la Târgu Jiu urmând ca sâmbătă echipa să facă un antrenament, joia următoare la Târgu Jiu urmând a veni Dinamo. După antrenamentul de sâmbătă, Cârţu le va da jucătorilor săi o singură zi liberă, prima zi de Paşte, luni echipa apucându-.se din nou de lucru: „Vin trei jocuri în perioada Paştelui. Avem şi o zi liberă, nu poţi ignora ziua aceasta. Mi-aş dori ca jucătorii, chiar dacă le dau liber să facă Paştele în Târgu Jiu şi nu să ajungă pe nu ştiu unde Cluj sau altundeva. Asta mi-aş dori, dar nu o să mă duc să-i controlez. De luni intrăm în cantonament pentru meciul cu Dinamo. Stăm şi noi a doua zi de Paşte împreună, avem o masă între noi în cantonament. Şi după partida cu Dinamo vom sta tot în cantonament, abia după jocul de la Mediaş le dau liber. Sunt nişte partide foarte importante şi trebuie tratate ca atare”, a spus tehnicianul Pandurilor despre programul echipei în perioada Sărbătorilor Pascale.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.