RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș despre Roberto Dumitru și Neagu: „Le dau încredere, dar la ei nu vă așteptați la evoluții spectaculoase”

/ 15 februarie 2012

În așteptarea transferurilor care să-i readucăputerea de a spera la un retur la fel de bun ca turul, Petre Grigoraș se concentrează asupra tinerilor din pe care se gândește să-i promoveze la prima echipă.

„Din urmă vin un Neagu, un Roberto Dumitru… Sunt jucători cărora le dau încredere, dar la ei nu vă așteptați la evoluții spectaculoase și rezultate fantastice împotriva unor echipe puternice și cu mare experiență. Sunt jucători care pot să evolueze bine 10 minute sau o repriză, iar trei meciuri să fie zero barat”, atenționează Petre Grigoraș, tehnicianul Pandurilor. În ciuda vârstei extrem de fragede a acestor jucători, Grigoraș spune că nu va ezita să le ofere în acest retur șansa de a debuta în Liga I: „Eu cred că Roberto Dumitru va debuta în acest retur de campionat. Sunt convins că va debuta, după evoluțiile pe care le-a avut și modul în care s-a prezentat în ultimul timp și el și Neagu, sigur va debuta în retur”, a mai declarat antrenorul echipei gorjene pentru site-ul oficial al Pandurilor.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.