RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș e realist în privința lui Roberto Dumitru

/ 29 ianuarie 2012

Faptul că Roberto Dumitru a reușit o repriză bună în meciul cu azerii de la FK Baku, partidă în care a și marcat singurul gol al meciului, și că a fost convocat la naționala de tineret nu îl fac pe acesta să fie sigur pe prezența sa în lotul Pandurilor pentru retur.

Antrenorul Petre Grigoraș nu-și fură singur căciula și nici nu vrea să-i dea tânărului jucător speranțe prea mari considerând că este deocamdată prea firav pentru confruntările ligii I: „Dumitru este doar un copil de perspectivă şi cântăreşte cât un curcan! E adevărat, este talentat, dar Liga I este destul de puternică pentru el la ora actuală, poate doar să mai crească lângă echipă. Dacă a dat un gol și a fost convocat apoi la tineret, asta nu înseamnă că este şi o soluţie viabilă la Pandurii acum, nu înseamnă că a confirmat deja. Eu prefer să fiu realist şi pentru el şi pentru mine, doar nu m-am tâmpit, nu am mâncat şoricioaică!”, a declarat tehnicianul Pandurilor despre jucătorul care a impresionat în ultimul meci amical disputat de gorjeni în Antalya.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • grig spune:

    Ce a impresionat dle ziarist a dat o centrare si si-a dat adversarul autogol .Asculta ce spune GRIG e penibil piticotul dar sint alte interese iar profu a mirosit.

    • tmi spune:

      Este talentat , o sa ajunga mare …dar mai are mult de munca ,am jucat contra lui ,dak apuca si primeste mingea nu io mai iei dekt prin fault .. Cat mai multa munca si o sa il vedem la tv….

  • Rooney10 spune:

    ba tu grig..makar ai jukat fotbal vrodata sa zici de baiatu ala ceva??..are 17 ani si se descurca destul de bine..vezi ca nu sunt multi ca el in fotbalu asta;)..daca ai invidie pe baiat nu inseamna ca trebe sa spui asemenea lucruri despre el..el e acolo sus si tu esti jos..te uiti la meciurile lui la tv..asa ca stai in banca ta si munceste si tu ca sa fi unde e el..la nationala de tineret dc la convocat..ca e penibil ..mai taci drq din gura k esti penibil tu ..ce lume vere..nam vazut asa ceva..nu il lasati pe copil sa se bucure..de ce reuseste..va dati voi amatorilor q parerea..ca jucati fotbal doar prin curtea scolii..ineamna k lumea de la laudat..sunt prosti si tu esti destept..daca era penibil nu il lua sandoi la nationala..unde tu nai sa ajungi vrodata nici cu gandu..;)..si el si unguru sunt 2 copii talentati..kre fak treaba f bne..pt varsta lor. lasati sa isi traiasca visu si nu va mai dati voi cu parerea..ca domnul grigoras nu ia copii pe pile;)..vezi ca a promovat o gramda de copii..in fotbalu asta;)..a zis de copil ca inca nu e pregatit sa joake in liga 1..nu k nu are talent:D..mai taci dreaq din gura..

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.