RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Fără teamă în cupă, chiar şi cu multe rezerve

/ 20 septembrie 2011

Grigoraş nu se teme de meciul de cupă chiar dacă are mulţi jucători indisponibili pentru partida de mâine cu Vişina Nouă.

Tehnicianul Pandurilor nu se poate folosi de Băcilă, indisponibil luni bune după dubla fractură, de tibie şi peroneu, suferită în meciul cu Steaua, tot în urma unor probleme medicale după acest joc nefiind apţi pentru meciul de cupă nici Cardoso, Pintilii şi Voiculeţ. Voiculeţ a fost schimbat în partea a doua a meciului cu Steaua după ce a acuzat dureri la gleznă, Pintilii a acuzat şi el dureri musculare după efortul depus în această partidă, în vreme ce Cardoso a resimţit o ciupitură în zona în care a mai avut probleme şi Grigoraş nu este dispus să rişte cu niciunul dintre cei trei jucători.

În ciuda acestor absenţe, Grigoraş spune că o echipă de Liga I nu trebuie să-şi facă probleme atunci când evoluează în compania unei echipe din al treilea eşalon: „Cred că avem suficienţi jucători valizi care să treacă de echipă de Divizia C. Am posibilitatea de a căuta soluţii, o să mai introduc şi jucători care nu au evoluat până acum şi vor juca. Sper ca jocul cu Vişina Nouă să mă lumineze asupra potenţialilor înlocuitori ai celor accidentaţi şi suspendaţi. Acum avem o şansă mare, zic eu de 90%, să trecem mai departe în cupă. E o diferenţă de două eşaloane şi ar fi o ruşine fantastică pentru noi dacă nu am reuşi să eliminăm Vişina Nouă. Nu-i subestimăm, dar să fim realişti, diferenţa de valoare există şi indiferent de câţi absenţi voi avea în echipă va trebui să câştigăm fără probleme şi să ne calificăm mai departe”, a declarat Grigoraş despre meciul cu Vişina Nouă din 16-imile Cupei României.

În legătură cu un parcurs cât mai lung al Pandurilor în Cupa României, Grigoraş spune că nu se gândeşte mai departe de următorul meci, acolo unde speră ca soarta şi sorţii să surândă gorjenilor: „După aceea vom vedea ce ne rezervă soarta şi sorţii pentru turul următor şi vom lua pas cu pas fiecare meci. Sperăm să mergem pe un drum bun şi să nu ne oprim aici nici ca joc şi nici ca rezultate pentru că ar fi păcat. Suntem într-o perioadă foarte bună. Şi din punct de vedere psihic trebuie să fim puternici”, a mai spus tehnicianul Pandurilor.

Partida dintre Pandurii Târgu Jiu şi Vişina Nouă se va disputa miercuri pe Stadionul „Muncipal” din Târgu Jiu, cu începere de la ora 16:00. Conducerea clubului gorjean a pus în vânzare bilete pentru acest meci ce costă 5 lei la peluze, tribuna I şi tribuna a II-a, 10 lei la tribuna 0 şi 20 de lei la sectorul VIP, la meciurile din Cupa României nefiind valabile abonamentele.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.