RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II, fără întăriri de la prima echipă în meciul de cupă

/ 5 septembrie 2011

Echipa secundă a Pandurilor nu va avea parte de întăriri din partea lui grigoraş pentru partida din Cupa României cu Gaz Metan Severin, meci care va avea loc mâine, de la ora 16:30, pe terenul sintetic din cadrul Complexului „Municipal” din Târgu Jiu.

Grigoraş spune că are la dispoziţie un lot destul de restrâns din punct de vedere numeric pentru cantonamentul de la Sibiu, astfel încât Pandurii II va trebui să se descurce cu jucătorii pe care-i are la dispoziţie: „Suntem destul de puţini, iar pe primul plan este interesul echipei mari şi nu calificarea echipei a doua în Cupa României. Să joace cu copii şi juniorii, dacă o să reuşească bine, dacă nu asta e. cum avem patru jucători la lot, suntem puţini, nu mai pot să risc să pierd încă 2-3 accidentaţi”, a declarat antrenorul Pandurilor. Acesta s-a arătat deranjat de modul în care jucătorii pe care i-a trimis în weekend la echipa a doua s-au mobilizat pentru jocul disputat în liga a III-a: „M-a deranjat înfrângerea echipei a doua la Calafat. Am trimis acolo şi secundul, pe Marian Dinu, să-i urmărească. Din păcate atitudinea lor nu a fost aşa cum a trebuit, au pierdut în ultimul minut, dar nu contează. La câţi jucători am trimis ar fi trebuit să câştige fără drept de apel. Am avut o discuţie cu ei, săptămâna asta îi voi ţine sub presiune pentru că e nevoie să punem presiune pentru că o lăsăm mai moale şi o să avem surprize neplăcute şi nu vreau asta”, s-a plâns Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.