RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Badea mizează pe rezerve în cupă

/ 21 septembrie 2010

Ionuţ Badea va folosi rezervele pentru a trece de Viitorul Constanţa în 16-imile Cupei României Timişoreana, tehnicianul Pandurilor considerând normal ca şi jucătorii ce au fost folosiţi mai puţin sau chiar deloc în campionat să poată avea jocuri oficiale în picioare.

Chiar şi în aceste condiţii, Badea spune că obiectivul Pandurilor este acela de a merge mai departe în Cupa României: „Este un meci pe care cu siguranţă vrem să-l câştigăm, vrem să accedem în fazele superioare ale cupei. Este important şi din alt punct de vedere pentru că ne arată potenţialul acelor jucători care au jucat mai puţin, care aşteaptă să joace, vor să demonstreze. Vor fi multe nume noi, jucători care nu au evoluat. Mă interesează foarte mult să dau minute oficiale şi jucătorilor care au evoluat mai puţin pentru că e normal să fac lucrul acesta. Sunt jucători care se antrenează de mult timp şi nu au apucat încă să joace. Pentru mine e cu atât mai bine pentru că pot vedea dacă am sau nu soluţii pentru meciurile viitoare”,a declarat tehnicianul echipei gorjene.

Lotul Pandurilor pentru meciul cu Viitorul Constanţa este format din portarii Mingote şi Mutu şi jucătorii de câmp Ghindeanu, Chibulcutean, Murgan, Maksumic, Cardoso, Hidişan, Ciucur, Vranjes, Nistor, Brata, Mejia, Stromajer, Ad. Iordache, Antohi şi Vranjkovic.

Partida dintre Pandurii şi Viitorul Constanţa se va disputa miercuri pe stadionul „Municipal” din Târgu Jiu, cu începere de la ora 18:30, şi va fi transmis în direct de Sport.ro.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.