RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Reţetă bună pentru Pandurii în Cupa României

/ 14 septembrie 2010

Faptul că sorţii le-au dat Pandurilor drept adversar în 16-imile Cupei României Timişoreana pe Viitorul Constanţa, iar meciul se va disputa la Târgu Jiu, oferă gorjenilor posibilitatea de a face o reţetă bună din acest meci.

„Mă bucur în primul rând că nu am căzută cu o echipă din primul eşalon pentru că ne era mai greu. Mă bucur şi că jucăm pe teren propriu şi că am scutit o deplasare lungă înaintea unui meci dificil pe care îl avem după aceea cu Poli Timişoara. Era o deplasare lungă şi obositoare dacă am fi mers la Constanţa”, a declarat Eugen Pârvulescu imediat după efectuarea tragerii la sorţi. Preşedintele executiv al Pandurilor este convins că numele lui Gică Hagi este suficient pentru a umple stadionul Municipal din Târgu Jiu miercurea viitoare, atunci când se va disputa meciul dintre Pandurii Târgu Jiu şi Viitorul Constanţa: „E o onoare să avem echipa lui Gică Hagi pentru prima dată acasă, şi îl aşteptăm cu drag la Târgu Jiu şi pe Hagi, sunt convins că pe stadion va fi un număr mare de spectatori dornici să îl revadă pe Gică Hagi”, a mai spus Pârvulescu pentru site-ul oficial al Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • PPK spune:

    Daca ar juca el ar fi ceva…da atat timp cat el nu evolueaza si sunt numai tinere talente stati linistit ca nu o sa vina lumea multa…nu sa va imbogatiti cum nu ati facut-o nici la meciu cu Universitatea…faceti propaganda degeaba nu o sa vina lumea…mai mult de 3-4 mii nu o sa fie si asta in conditiile in care o sa fie un pret rezonabil la bilete.

  • GOGU spune:

    ai o obsesie pe bilete … esti un frustat .. nu vrei binele echipei… !

    • I Love Energia spune:

      Nu este vorba de „obsesie pe bilete” dar sincer decat sa dai 15 lei la peluze sau 25 de lei la tribuna 1 sau a 2-a sa vezi un meci cand de multe ori nu ai ce vedea..nu mai bine ii dai copilului sau cuiva care are nevoie acesti bani sa isi cumpere ceva de ei?? Cei de la pandurii au bani si o sa tot aiba..nu merita

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.