RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vasile Gheorghe a fost felicitat de Păcurar pentru victoriile de la Târgu Jiu

/ 27 mai 2010

Antrenorul grupei juniorilor A de la CFR Cluj, Vasile Gheorghe, este cel care l-a crescut pe Alex Păcurar la grupele de juniori de la U Cluj, acolo unde a activat ca antrenor până în urmă cu câţiva ani.

Vasile Gheorghe, care este şi directorul Centrului de Copii şi Juniori de la CFR Cluj, crede că Păcurar i-a purtat noroc la Târgu Jiu: “Mă bucur că am reuşit să pătrundem între primele patru echipe din ţară la această categorie, a juniorilor A, câştigând aici, unde joacă Alex Păcurar, jucător format de mine 8 ani la rând. M-a felicitat şi, poate, mi-a adus noroc”, a declarat antrenorul echipei CFR Cluj, semifinalistă în Campionatul Naţional al juniorilor republicani A. Acesta a mai spus că juniorii clubului sunt obligaţi să se ridice la nivelul performanţelor echipei mari menţionând că la CFR Cluj s-a schimbat politica în ceea ce priveşte juniorii.

Vasile Gheorghe a mai declarat că nu se teme de adversarul pe care-l va întâlni în semifinale, Viitorul Constanţa, echipa lui Gică Hagi: “Să jucăm cu Viitorul este o provocare, dar nu ne este teamă. Viitorul s-a format acum, noi avem 100 de ani. Nu ne este frică de Viitorul. Mergem să câştigăm la Viitorul Constanţa”, a mai declarat antrenorul ardelenilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.