RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii vrea performanţă şi în cupă

/ 12 septembrie 2011

În faza 16-imilor Cupei României Timişoreana, Pandurii va întâlni un adversar facil, pe Vişina Nouă, însă Grigoraş anunţă că nu va neglija această competiţie şi va trimite pe teren la acest joc cei mai în formă jucători.

Tehnicianul Pandurilor a dorit să precizeze că situaţia din acest an este cu totul diferită de ceea ce s-a întâmplat în sezonul trecut, când a trimis pe teren la meciul cu Universitatea Craiova o echipă cu foarte mulţi jucători proveniţi de la echipa a doua: „Anul trecut venisem într-un moment slab al echipei şi urma Cupa României, aşa că am spus atunci că nu are rost să ne intereseze această competiţie. Pentru o echipă cu 6 puncte şi ultimul loc după 10 etape în campionat era destul de greu să lupţi pe două fronturi. Atunci… Acum însă, nu se pune problema să nu abordăm partidele de cupă cu încredere şi cu speranţa de a merge cât mai departe. Nu ne-am propus neapărat ceva, dar este clar că fiecare partidă din Cupa României, indiferent ce adversar întâlnim, voi introduce în teren cea mai bună formulă de joc şi cei mai formă jucători pe care îi avem. De asta să fiţi siguri”, a declarat Petre Grigoraş.

Pandurii va juca la Târgu Jiu meciul din 16-imilor Cupei României cu Vişina Nouă, data şi ora desfăşurării partidei urmând a fi stabilite în funcţie de opţiunile pe care televiziunea ce deţine drepturile TV ale competiţiei cu privire la meciurile pe care aceasta le va transmite în direct.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.