RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Performanţa pusă pe lista de aşteptare

/ 13 mai 2010

Deşi preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia, Gore Popescu, anunţa startul discuţiilor cu sponsorii echipei încă din momentul în care jucătorii aveau încă medaliile de bronz la piept, acestea sunt într-un punct mort.

Sponsorii importanţi ai echipei de handbal sunt aceeaşi care investesc şi în fotbal, aşa că se aşteaptă finalul campionatului Ligii I la fotbal înainte de a-şi stabili contribuţia la bugetul hadbaliştilor: “Încă nu avem nimic concret. Ni se spune că trebuie să aştepte să vadă ce se întâmplă cu echipa de fotbal, dacă retrogradează sau nu Pandurii. Asta e, suntem la mâna fotbalului”, a declarat antrenorul Vasile Stângă.

Nici măcar prezenţa acestuia pe banca Energiei în viitorul sezon nu este una certă, actualul selecţioner al României condiţionând rămânerea sa la Târgu Jiu de atacarea titlului şi, implicit, de investiţii serioase la nivelul lotului de jucători.

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.