RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: „Nu consider o surpriză evoluția lui Ibeh”

/ 30 iulie 2012

Cu trei goluri și două assisturi reușite în primele două etape, nigerianul John Ibeh este omul care și-a pus amprenta în mod evident pe jocul Pandurilor, cele două victorii ce pun trupa lui Grigoraș pe prima treaptă a clasamentului datorându-i-se în mare măsură.

            Cu toate acestea, Grigoraș spune că evoluția lui Ibeh nu este deloc una surprinzătoare, ci doar una care-i confirmă încrederea pe care i-a acordat-o: „Nu cred că Ibeh este chiar un golgeter, e prea devreme să vorbim acum despre asta, dar e clar că traversează o formă foarte bună dacă a reuşit să marcheze deja trei goluri. Şi chiar mă bucur pentru el. L-am dorit în echipa mea de la bun început. Deci nu consider că este o surpriză evoluţia lui, îl cunoşteam foarte bine şi aveam am încredere în calităţile lui”, declară tehnicianul Pandurilor despre jucătorul adus în iarnă de la Oțelul Galați.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.