RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ibeh crede că Pandurii poate merge pe urmele Oțelului

/ 7 martie 2012

Ultimul venit în tabăra Pandurilor, nigerianul John Ibeh, spune că s-a acomodat rapid la echipa gorjeană, se simte foarte bine la Pandurii și crede că este pregătit să joace titular chiar începând cu meciul cu Dinamo.

Debutând la Pandurii la meciul pierdut la Brașov, Ibeh lasă în urmă acea partidă și spune că echipa sa are mare nevoie de un succes în fața liderului campionatului: „Acum trebuie să ne gândim la meciul cu Dinamo. Va fi un meci important, avem nevoie de victorie și o să încercăm să câștigăm meciul. Cred că sunt pregătit fizic. Cred că pot juca 90 de minute”, a declarat atacantul nigerian. Acesta crede că plecarea de la Oțelul nu reprezintă un pas înapoi și spune că Pandurii beneficiază de condiții similare cu cele de la Galați, așa că nu vede de ce echipa gorjeană să nu poată furniza o surpriză la fel de mare cu cea făcută de Oțelul în campionatul trecut: „Nu cred că este un pas înapoi pentru mine pentru că sunt același condiții. Oțelul este campioană, dar și Pandurii poate să ajungă acolo, cine știe? Acesta este fotbalul, se poate întâmpla orice. Vom da totul pentru a câștiga”, a mai declarat Ibeh, jucător care a mai lucrat cu Grigoraș la Oțelul Galați.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.