RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu crede în reprogramarea meciului cu Oţelul

/ 7 martie 2011

După ce Pandurii au jucat deja meciul cu Dinamo stingând datoria financiară ce i-a împiedicat pe gorjeni să dispute meciul cu Oţelul Galaţi, principala problemă pentru Pandurii, dar nu numai pentru ei, rămâne reprogramarea sau nu a jocului cu formaţia gălăţeană.

Preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, este încrezător în şansele ca partida din etapa a XIX-a să se joace până la urmă: “100 % se va juca meciul cu Oţelul. Poţi să întrebi când. Răspunsul este până la sfârşitul acestui campionat. Domnul Dragomir este o persoană administrativă, Comisiile vor decide programarea. În regulament găseşti ce vrei. Meciul cu Oţelul, din punctul meu de vedere, se va programa prin decizii ale Comisiilor LPF sau prin decizia TAS care va veni”, a declarat oficialul Pandurilor.

Condescu a recunoscut că faptul că meciul în care Pandurii n-a fost programată a stârnit valuri datorită poziţiei în care se află Oţelul şi s-a folosit chiar „S-ar putea ca pe teren să se întâmple orice, dar se întâmplă pe teren. Ce recunosc este că a fost un moment favorabil nouă. Dacă jucam cu o echipă la retrogradare nu ne mai băga nimeni în seamă, dar jucând cu o candidată la titlu sunt foarte multe interese din partea contracandidatelor Oţelului. Sperăm ca prin jocurile şi rezultatele pe care le vom face să dăm o palmă celor care au vrut să ne vadă altundeva şi nu unde ne este locul”, a mai spus Condescu. Acesta a dezvăluit şi faptul că renunţarea la decizia de a nu plăti suma cerută de Dinamo s-a făcut după cântărirea atentă a situaţiei şi a consecinţelor ce derivau în urma unei noi neprogramări: „Am renunţat să continuăm protestul deoarece câştigul nostru ar fi fost mai mic decât pierderea. Acum trebuie făcut şi pasul următor prin care ni se va da câştig de cauză”, a explicat Condescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.