RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ibeh: „Nu e o surpriză că suntem pe primul loc”

/ 16 august 2012

Nigerianul John Ibeh consideră normală prezența Pandurilor în fruntea Ligii 1, poziția fiind conformă cu fotbalul practicat de echipa gorjeană.

„Merităm să fim pe primul loc, nu e o surpriză că suntem pe primul loc. Merităm să fim sus. Meritul principal îl are antrenorul, apoi echipa. Suntem ca o familie, uniţi, atmosferă bună în echipă. Mai e vorba şi de disciplină, de modul cum implementează antrenorul jocul echipei. Deocamdată ne jucăm şansa şi vedem ce se întâmplă până la final”, a declarat Ibeh despre poziția ocupată de Pandurii în clasament și despre felul în care echipa gorjeană a ajuns în onoranta postură.

Etapa următoare, John Ibeh se va întâlni cu fosta sa echipă, Oțelul Galați, dar și cu antrenorul care s-a debarasat destul de ușor de el, Dorinel Munteanu: „Nu este un meci special. Chiar dacă este vorba de fosta mea echipă, care a însemnat ceva pentru mine, acum joc aici şi vreau să câştig. Nu e un meci special”, a precizat jucătorul nigerian.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.