RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari, decisă să nu părăsească primul loc

/ 14 octombrie 2010

Instalaţi confortabil în fotoliul de lider al seriei a IV-a din Liga a III-a, fotbaliştii de la Jiul Rovinari sunt decişi să continue seria de victorii începută din runda a treia şi să se menţină în onoranta postură ocupată în prezent.

Băieţii lui Cătălin Trofin au o misiune dificilă în această rundă, Jiul Rovinari evoluând în deplasare în compania celor de la Oltchim Râmnicu Vâlcea, o echipă situată la mijlocul clasamentului: „Am mai spus-o şi o voi spune mereu, eu voi încerca întotdeauna să pregătesc echipa pentru victorie şi aşa se va întâmpla şi la meciul cu Oltchim, dar suntem conştienţi că nu va fi deloc o partidă uşoară. Noi, prin prisma locului din clasament şi a valorii jucătorilor, ar trebui să fim priviţi ca favoriţi ai acestui meci, însă trebuie avut în vedere şi faptul că Oltchim n-a pierdut în acest campionat niciun meci pe teren propriu având doar o sincopă când a remizat cu Ghecon Lăpuşata”, a declarat antrenorul principal al rovinărenilor, Cătălin Trofin, pentru www.sportingorj.ro.

Tehnicianul Jiului va trebui să acopere două posturi lăsate libere în această rundă de accidentări: „Avem şi ceva probleme de lot. Stoian şi Şoşoi sunt accidentaţi şi nu pot juca la Vâlcea, ei nefiind nici convocaţi la acest meci, însă cred că cei care vor intra în locul lor se vor descurca bine”, a mai declarat Trofin.

Tot în runda a VIII-a a ligii a III-a, în aceeaşi serie, alte trei echipe gorjene au programate meciuri interesante. Pandurii II Târgu Jiu se deplasează la Craiova pentru confruntarea cu Prometeu, în vreme ce la Mătăsari va avea loc un derby gorjean, Minerul Jilţ Mătăsari primind vizita celor de la Minerul Motru.

Toate cele trei meciuri sunt programate vineri, cu începere de la ora 15:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.