RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Emoții pentru Energia

/ 13 octombrie 2012

Energia Pandurii Târgu Jiu a fost aproape să se împiedice acasă de Dinamo care s-a ținut tare până cu opt minute înainte de final. Mledenciu și portarul Rădulescu au fost oamenii decisivi pentru gorjeni.

Fără punct în acest sezon, Dinamo a arătat încă din start că nu a venit în excursie la Târgu Jiu. Debutul le-a aparținut, iar „câinii” au luat un avantaj de trei goluri în minutul 4 (3-0). Energia a întors rezultatul până la jumătatea reprizei (8-5, min. 14) și părea că merge spre un succes clar. Nu a fost așa. Băieții lui Andrieș s-au întrecut în gafe și i-au invitat, practic, pe oaspeți să revină. Modificările de efectiv la Energia nu au adus plusul necesar, la reluare. Dinamo a luat din nou un avantaj de trei goluri (18-15, min. 37), dar pardele lui Rădulescu au ținut echipa în joc. Gazdele au egalat în minutul 41 și Mazilu a pus două goluri în plus pe tabelă, ambele din extremă, 21-19. Dinamo a rezistat doar până în minutul 52. De aici, pe teren Energia a făcut legea cu cinci goluri marcate spre deosebire de unul singur al oaspeților. Energia a salvat punctele, dar jocul lasă mult de dorit.

 Energia Pandurii Târgu Jiu – Dinamo București 29-24 (14-14)

Sala Sporturilor Târgu Jiu, spectatori 500

Energia: Jelovcan (7 intervenții), Rădulescu (11 intervenții), Motoi – Cărăgui, V. Popescu (3 goluri), Apolzan (2), Asoltanei (6), Dragnea (2), Ilieș (1), Enache, Șandru (5), Giotoiu (1), A. Popescu (1), Mazilu (4), Mledenciu (4). Antrenor: Liviu Andrieș.

Dinamo: Borodi (12 intervenții), Anghel – Ivan, Capotă (10 goluri), Dumitru, Săulescu (4), Marin (2), Băluț (2), Constantin, Cojocea (4), Dedu (2), Vasile, Grigore. Antrenor: Sebastian Bota.

Arbitrii: Gabriel Badiu – Ioan Barbu (Cluj Napoca).

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.