RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Fără emoţii, Energia a trecut de CSM Satu Mare

/ 24 septembrie 2011

Spre deosebire de primul meci disputat pe propriul teren, când a tremurat până pe final pentru victorie, la meciul cu CSM Satu Mare, Energia a controlat de la un capăt la altul întâlnirea şi a câştigat la pas, scorul, 35-27 (18-11), reflectând perfect diferenţa din teren dintre cele două echipe.

Elevii lui Liviu Andrieş au luat meciul în serios chiar din debutul partidei, avertizaţi şi de succesul sătmărenilor din deplasare cu CSM Bucureşti, şi după 11 minute de joc aveau un avantaj de şase goluri, scor 8-2, graţie trasoarelor lui Păiuş şi contraatacurilor tăioase finalizate de Asoltanei, Ilieş şi Apolzan. Gălan şi Prskalo, ultimul cu două reuşite, au micşorat ecartul la trei lungimi, dar Energia a replicat prin patru goluri consecutive pe contraatac şi scorul a devenit 13-6 în minutul 21, diferenţă care s-a menţinut până la pauză, tabela indicând 18-11 în momentul în care sirena a trimis echipele la vestiare.

Repriza secundă a aparţinut tot gazdelor, deşi diferenţa nu a mai crescut în acelaşi ritm ca în prima parte a întâlnirii. Cea mai mare diferenţă între cele două echipe s-a înregistrat la jumătatea reprizei secunde, în minutul 45 Energia conducând cu 27-18, moment în care Andrieş a respirat oarecum uşurat şi şi-a permis să ruleze aproape tot lotul avut la dispoziţie. Pe teren au intrat şi Geică sau Udriştoiu, alături de ei fiind şi Răzvan Mledenciu, jucător care a evoluat pentru Energia pe parcursul întregii reprize secunde. Chiar dacă CSM Satu Mare s-a apropiat la un moment dat la doar patru goluri, scor 28-24 în minutul 53, chiar şi cu jumătate de echipă formată din tineri cu o experienţă destul de mică, Energia a replicat marcând de şase ori în şase minute, perioadă în care a primit un singur gol, aşa că tabela a indicat pentru a doua oară o diferenţă de nouă goluri, scor 34-25. Până la final, oaspeţii n-au mai reuşit decât să reducă cu un gol această diferenţă, tabela indicând la sfârşitul jocului victoria Energiei cu scorul de 35-27.

 Energia Pandurii Târgu Jiu – CSM Satu Mare 35-27 (18-11)

Sala Sporturilor Târgu Jiu, spectatori: 350

Energia: Dragomir (17 intervenţii), Rădulescu (2 intervenţii), Motoi, Apolzan (2), Mledenciu (4), Geică (1), Păiuş (5), Mazilu (4), V. Popescu, Giotoiu (4), A. Popescu, Ilieş (5), Enache (1), Asoltanei (8), Udriştoiu (1), Marii. Antrenor: Liviu Andrieş.

 CSM Satu Mare: Panazan (1 intervenţie), Vass (8 intervenţii), mateş, Oşvat (5), Surducan (4), Gălan (1), Tcaciuc (2), Dinescu (4), Mateaş (3), Munea (1); Prskalo (6(, Libert, Olah, Sas (1). Antrenor: Ioan Palko.

Arbitri: Constantin Din şi Răzvan Dinu.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.