RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Constantin Podaru: „Jiul Rovinari va rămâne echipa rovinărenilor!”

/ 14 iunie 2012

Administratorul public al orașului Rovinari, Constantin Podaru, infirmă zvonurile conform cărora echipa de fotbal Jiul Rovinari nu va mai activa în Liga a III-a în sezonul viitor, locul ei urmând a fi luat de EMC Rovinari.

„Am citit și eu despre aceste zvonuri, dar pot să spun un singur lucru. Atât timp cât domnul Dorin Filip va fi primar în Rovinari, Jiul Rovinari va rămâne echipa rovinărenilor , a Rovinariului. Faptul că avem peste 200 de copii ai orașului care joacă fotbal la Jiul Rovinari ne crează la toți obligații”, a declarat Constantin Podaru pentru Sport în Gorj.

Antrenorul Jiului, Cătălin Trofin, spune că el mai are contract cu Jiul Rovinari: „Deocamdată eu mai am contract cu Jiul Rovinari, așa că nu este încă nevoie de o prelungire. Eu îmi doresc să continuăm împreună și sper și cred că aceasta este și dorința conducerii. În rest, sunt probleme care le cunosc și nu le pot comenta”. Cătălin Trofin a fost confirmat ca antrenor la Jiul și de Constantin Podaru, care precizează că tehnicianul are tot girul conducerii clubului: „Trofin are contract pe viață cu Jiul Rovinari, chiar dacă pe hârtie scrie acum că mai are doar un an de zile contract. Suntem mulțumiți, el reprezintă ceva pentru acest oraș și pentru echipă și a făcut foarte multe lucruri bune pe care nu le uităm”, a încheiat Podaru.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.