RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Podaru: „Mă doare că în echipa mea nu se află niciun jucător de la Pandurii”

/ 17 februarie 2011

Managerul general al Jiului Rovinari s-a bucurat de victoria echipei sale în faţa celor de la Pandurii Târgu Jiu chiar dacă a fost vorba doar de un meci amical, Constantin Podaru fiind însă conştient de faptul că echipa târgujiană este mult mai valoroasă decât a sa.

Cu toate acestea, Podaru a avut şi un regret la finele partidei câştigate de Jiul Rovinari cu scorul de 2-1, acela de a nu exista o legătură mai puternică între echipa sa şi Pandurii Târgu Jiu: „Mă doare că în echipa mea nu se află niciun jucător de la Pandurii. Nu cred că e normal acest lucru”, s-a plâns managerul rovinărean. Acesta spune că echipa sa va lupta să promoveze în acest an pentru a oferi Gorjului posibilitatea de a avea o echipă la acest nivel şi rovinărenilor posibilitatea de a avea bucuria de a avea parte de un fotbal frumos: „Sper să promovăm în acest an sau măcar să reuşim să facem în aşa fel încât la Rovinari să se joace fotbal în Liga a II-a”, a mai spus Constantin Podaru.

În această primăvară, la Rovinari va începe construirea tribunei principale a Stadionului „Tineretului”, tribună care va găzdui şi vestiarele şi alte anexe necesare desfăşurării în bune condiţii a meciurilor din Liga a II-a.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.