RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Constantin Podaru: „Trofin reprezintă viitorul echipei de fotbal din Rovinari”

/ 24 martie 2010

Primarul oraşului Rovinari, Dorin Filip, împreună cu Administratorul Public al oraşului Rovinari, Constantin Podaru, au avut în această săptămână o întâlnire cu antrenorul echipei de fotbal Jiul Rovinari, Cătălin Trofin, prin care s-a dorit înlăturarea zvonurilor legate de o eventuală demitere a acestuia.

„Trofin reprezintă viitorul echipei de fotbal din Rovinari şi nu ne-am gândit nicio clipă să îl înlocuim de la cârma Jiului. Ele este cel mai reprezentativ om de fotbal din Rovinari şi cu el vrem să punem bazele unei noi echipe cu care să ajungem în liga a II-a. Ne dorim ca atunci când vom termina lucrările la noul stadion, care vor începe luna viitoare şi vor dura aproximativ un an şi opt luni, echipa să joace în Liga a II-a”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Constantin Podaru. Acesta a mai spus că face toate demersurile pentru ca în cel mai scurt timp echipa să poată juca meciurile de pe teren propriu pe noul teren de la Rovinari: „Sperăm să fim gata şi să putem să organizăm la Rovinari primul meci pe care Jiul îl va avea de jucat după Sărbătorile de Paşte. Am făcut comandă şi în câteva zile trebuie să vină vestiarele, iar în ceea ce priveşte tribunele, pentru început, cât timp vor fi lucrări la stadion, vom pune bănci în jurul terenului. Când vom face aceste lucruri vom înainta o adresă către FRF prin care să solicităm omologarea terenului”, a comentat Podaru posibilitatea ca Jiul să joace în curând la Rovinari.

Consiliul director al clubului rovinărean a decis ca Gigi Trifoi să fie numit în funcţia de preşedinte, acesta având sarcina de a manageria situaţia financiară a clubului gândindu-se deja la liga a II-a, la pretenţiile şi nevoile unei echipe de eşalon secund.

Podaru a analizat atent situaţia actuală a echipei şi a precizat că rezultatele se lasă oarecum aşteptate, dar privind spre programul echipei şi spre rezultatele înregistrate şi în tur, echipa se află în grafic: „Ne lipsesc rezultatele, dar este la fel de adevărat că şi cu Andriucă antrenor echipa a avut aceleaşi rezultate cu echipele cu care am jucat până acum în retur. Trebuie să înţelegem că suntem la acest moment o echipă de locurile 7-8. Vine meciul cu Minerul Mehedinţi şi noi credem că suntem pregătiţi din toate punctele de vedere pentru a obţine victoria în acest meci. La ce ghinion am avut, singurul lucru pe care trebuie să-l mai facem este să mergem şi pe la biserică. Se pare că este nevoie şi de asta”, a mai spus Podaru.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • ssss. spune:

    Cum poti sa rostesti fara sa-ti crape soricul de rusine domnule de la Informatia Gorjului,in legatura cu numirea dom.Andruica ca antrenor la Rovinari,fara sa intreb pe nimeni din conducerea clubului nostru ? Dar..sincer? Pai sincer{daca nu intrebati},mi-e greu sa nu spun ca in ziarul I.Gorjului,prefacatoria si indoielnicul sunt la ele acasa !!!

  • ssss. spune:

    In ori ce ziar de sport,indiferent cum il citesti,de la cap la coada or de la liga 5.spre liga 2.tot mai multe competitoare arunca prosopu.Ei bine,ceea ce putem citi din declaratia de mai sus a dom.Podaru,trebuie nu numai sa ne bucure,ci mai ales sa ne ambitioneze si pe noi suporterii sa fim cat mai aprope de echipa,de conducatori pentru realizarea acestui proiect.

  • andrey spune:

    Bai,sss taci in plm….critici u..!!!Park esty cineva in gorj……..PROMOVAREA…..un vis…….Hai sa fim seriosi…………….

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.