RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ambiţii mari la Jiul Rovinari

/ 1 februarie 2011

Decizia federaţiei, care a anunţat echipele care nu au drept de promovare în acest an, i-a făcut pe oficialii Jiului Rovinari să pună piciorul în prag şi să atace promovarea în liga a doua.

Din seria a IV-a a Ligii a III-a patru echipe nu vor putea promova, FC Drobeta Turnu Severin, CS Piatra Olt, Vişina Nouă şi Minerul Motru, în aceste condiţii şansele Jiului Rovinari au crescut: „În actualele condiţii am hotărât să tragem la promovare în acest an. Am rămas în cursă doar noi, Mătăsariul şi CSM Slatina şi considerăm că avem şanse mari de a promova în liga a II-a. La investiţiile făcute de domnul primar, Rovinariul merită să aibă o echipă în Liga a II-a”, a declarat pentru www.sportingorj managerul general al Jiului Rovinari, Constantin Podaru.

Oficialii rovinăreni sunt conştienţi că o promovare în Liga a II-a presupune condiţii mai bune pentru jucători şi pentru suporterii echipei, aşa că s-au pus în mişcare şi în foarte scurt timp în jurul terenului Stadionului „Tineretului” vor demara noi lucrări: „Vom începe în februarie lucrările la construirea Tribunei I, care va găzdui şi vestiarele, această investiţie ridicându-se la circa două milioane de euro” a mai declarat Podaru. Acesta spune că pentru construirea unui teren de antrenament a primit promisiuni din partea preşedintelui Pandurilor: „Avem promisiunea domnului Condescu de a primi sprijin în realizarea unui teren sintetic pentru a completa această bază sportivă ce va deveni o bijuterie”, a încheiat Constantin Podaru.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.