RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari nu se predă, rămâne o echipă a rovinărenilor

/ 10 iunie 2011

Managerul general al Jiului Rovinari, Constantin Podaru, dă asigurări că Jiul Rovinari va rămâne echipa Rovinariului şi nu se va transforma nici în Pandurii II, nici în echipa vreunui sindicat.

„Cine să preia Jiul Rovinari? Jiul Rovinari este o asociaţie sportivă a Consiliului Local şi a oraşului Rovinari şi nu este de vânzare! Există o discuţie la nivelul Condescu-Filip de unire a forţelor pentru a dezvolta fotbalul la nivelul Gorjului, dar, la Jiul Rovinari, Consiliul Local Rovinari va rămâne majoritar. Cât va rămîne Filip primar în Rovinari, echipa nu se va desfiinţa, vă asigur! Este o promisiune făcută de Filip rovinărenilor şi se va ţine de această promisiune”, a declarat Podaru pentru www.sportingorj.ro. Acesta s-a arătat foarte mulţumit de felul în care echipa sa s-a comportat în campionatul recent încheiat şi de faptul că are semnale pozitive din partea oamenilor de fotbal care au văzut Jiul la joc în sezonul trecut: „Cel mai important pentru noi este să oferim oamenilor de aici un spectacol fotbalistic de calitate, iar ceea ce am făcut noi, la cheltuielile pe care le-am făcut, suntem foarte mulţumiţi de ceea ce am reuşit. Jiul Rovinari îşi poartă cu onoare numele, oameni cunoscuţi din fotbalul românesc ne recunosc reuşitele şi locul patru pe care am încheiat ultimul sezon este unul mai mult decât onorabil, meritat şi obţinut doar graţie evoluţiilor noastre din teren”, a mai spus ofocialul rovinărean.

Dacă anul trecut Jiul Rovinari şi-a fixat drept obiectiv clasarea în primele cinci, acum Podaru spune că, în anumite condiţii, echipa rovinăreană ar putea ataca promovarea: „Cu 2-3 mijlocaşi buni putem ataca şi noi promovarea şi sunt sigur şi că am reuşi, dar nu încercăm să promovăm doar pentru a demonstra altora ceva. Mai bine fruntaş la liga a III-a decât codaş în liga a II-a. Avem nevoie de susţinerea agenţilor economici din Rovinari pentru a promova. Vrem să promovăm, dar nu fără o susţinere pe măsură. Aşteptăm cu drag ca în Consiliul de Adminsitraţie să intre ca membri cei de la Complexul Energetic Rovinari, dar şi sindicatele din Rovinari, Roşia sau Peşteana, oameni care sunt din zonă şi se pot implica în susţinerea acestei echipe la care, o spun încă o dată, Consiliul Local Rovinari va rămâne acţionar majoritar. Poate fi vorba de o asociere la nivel de club, dar în niciun caz nu ne va prelua nimeni”, a încheiat Constantin Podaru.

www.sportingorj.ro

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • kaka spune:

    era vb de o colaborare pt binele orasului . dar acest podaru pune niste conditzii d parca el a inventat fotbalul in rovinari ,shi el se pricepe la toate .pacat de orash shi de potentza financiara din zona din pacat nu poate nimeni sa faca nimik atat timp kt este acest om aici .asta e un orash kre are un administrator kre din pacate nu cunoaste nevoile cetatzenilor .

  • dobroiu spune:

    pina acum podaru se plingea ca nu-l ajuta pandurii si acum nu stie cum sa-i refuze. care e adevarata fata podarulea/

  • gorj spune:

    rovinariu putea sa vada fotbal de LIGA 2 dar se pare ca nu vrea!!!!!!!!!

  • alin spune:

    fotbalistul”kaka”invata sa scri si apoi sa vorbesti de fotbal,caci la fotbal si la politica se pricep multi,mai ales astia care sunteti perfecti

  • madalin spune:

    intai sa dea restantele care le are la baeti si pe urma sa vorbeasca..

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.