RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Constantin Podaru: „M-aş bucura ca ediţia următoare a Cupei Minerul să se desfăşoare la Rovinari”

/ 8 august 2011

Jiul Rovinari, câştigătoare a Cupei „Minerul” din acest an, îşi doreşte să organizeze la Rovinari ediţia din 2012 a acestei competiţii, managerul general al rovinărenilor, Constantin Podaru, fiind onorat de invitaţia primită din partea organizatorilor din acest an.

„A fost o onoare pentru noi că am fost invitaţi la Cupa Minerului. Ne gândim că şi noi facem parte din această mare familie a fotbalului gorjean. Şi echipa din Rovinari se identifică cu mineritul gorjean. Chiar dacă bugetul Jiului Rovinari vine de la Primărie, şi noi suntem un produs al energiei din Rovinari. M-aş bucura ca ediţia următoare a Cupei Minerul să se desfăşoare la Rovinari pentru că şi Rovinariul a devenit un pol al fotbalului şi am demonstrat asta. M-aş bucura să se joace următoarea ediţie la Rovinari şi, de ce nu, să câştige Minerul Motru”, a declarat Podaru pentru www.sportingorj.ro.

Legat de evoluţiile echipei sale, Podaru a declarat că şi-a dorit ca Jiul să arate că ştie să joace fotbal şi este mulţumit de felul în care jucătorii săi s-au prezentat la această competiţie: „Am tratat serios toate partidele din acest turneu şi rezultatele s-au văzut. Încercăm să facem asta de fiecare dată pentru că scopul nostru este să dăm cetăţenilor din Rovinari un fotbal de calitate şi cei din Motru cred că au văzut un fotbal de calitate. Sunt mândru şi de felul în care am jucat contra Pandurilor deşi veneam după două jocuri disputate în două zile. Le-am cerut copiilor să onoreze fotbalul. S-a ajuns la 0-0 probabil pentru că atunci când o echipă puternică întâlneşte una de nivel inferior, aceasta din urmă are mai multă dorinţă şi încearcă să arate mai multe. Era şi antrenorul Grigoraş pe bancă şi au vrut şi ei să arate că sunt fotbalişti şi şi-ar dori să ajungă acolo”, a mai declarat Podaru.

Jiul Rovinari a reuşit performanţa de a nu pierde niciunul din cele două jocuri amicale disputate cu prima echipă a Pandurilor în acest an. În februarie, tot înaintea unui meci cu Dinamo, Pandurii au pierdut cu 2-1 în faţa Jiului Rovinari, iar duminică, la Motru, meciul s-a încheiat nedecis, elevii lui Grigoraş câştigând doar după executarea loviturilor de departajare.

După ce an de an, de la promovarea în Liga a III-a, Jiul Rovinari şi-a fixat obiective tot mai înalte, în acest an echipa rovinăreană are obiectiv declarat promovarea în liga secundă, şi asta în condiţiile în care se vrea a fi o echipă formată doar din jucători gorjeni.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.