RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Constantin Podaru: „M-aş bucura să „scăpăm” de Minerul Mătăsari din serie”

/ 16 iulie 2011

Managerul general al Jiului Rovinari, Constantin Podaru, a declarat cu ocazia amicalului disputat vineri cu Minerul Mătăsari că şi-ar dori ca această echipă să fie invitată în această vară în Liga a II-a.

„A fost un test util pentru noi înaintea plecării în cantonament, meciul ajutându-l pe antrenor în definitivarea lotului. Am ales să jucăm cu Minerul Mătăsari pentru că este o echipă bună, care a terminat sezonul trecut înaintea noastră şi este în acest moment cu un pas în liga a doua. M-aş bucura să „scăpăm” de ei din serie, în sensul că mi-aş dori ca ei să joace în Liga a doua, astfel având şi noi o misiune mai uşoară în sezonul care va începe în curând în îndeplinirea obiectivului nostru, acela de a promova”, a declarat Podaru pentru www.sportingorj.ro.

Echipa rovinăreană va efectua luni, la Craiova, vizita medicală, iar de pe 20 iulie va pleca în cantonament la Govora, trupa lui Cătălin Trofin urmând a juca în acest stagiu de pregătire, pe 28 iulie, un joc amical cu Oltchim Râmnicu Vâlcea.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.