RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Minerul Mătăsari s-a impus în derby-ul gorjean din Liga a III-a

/ 5 septembrie 2010

Minerul Mătăsari a înscris repede în meciul contra celor de la Jiul Rovinari şi, prin reuşita lui Ungureanu din minutul 5, a reuşit să-şi treacă în cont prima victorie din această stagiune.

Venind în seria a IV-a după ce sezonul precedent evoluase în seria de vest, Jiul Rovinari spera măcar la un rezultat de egalitate la Mătăsari, dar jocul nu s-a ridicat la nivelul aşteptat de antrenorul Cătălin Trofin, fostul căpitan al Pandurilor declarându-se nemulţumit atât de rezultat cât şi de joc: „Sunt supărat pentru că eu consider că ne-a învins o echipă care nu a fost deloc peste noi. Au ajuns de două ori la poarta noastră, dar şi-au învăţat bine partitura şi au reuşit să ne învingă. Una peste alta, noi am făcut un joc slab”, a declarat Cătălin Trofin pentru www.sportingorj.ro.

De cealaltă parte, conducerea mătăsărenilor aşteaptă mai mult de la echipă, jocul fiind încă sub nivelul dorit: „Începutul de campionat este unul ceva mai greu, ca orice început, dar noi sperăm să facem lucruri frumoase în acest an. Cu Jiul Rovinari am avut un meci greu. Jiul are o echipă destul de bună, dar am reuşit să deschidem scorul repede şi am reuşit să îl şi menţinem în favoarea noastră. Până la urmă, ocaziile mari cred că tot noi le-am avut, pe final având şi o bară”, a declarat Ion Şolea, directorul sportiv al mătăsărenilor.

Celelalte două echipe gorjene din seria a IV-a a Ligii a III-a au obţinut victorii pe teren propriu, ambele impunându-se cu scorul de 2-1, Pandurii II trecând de CS Piatra Olt, iar Minerul Motru s-a impus în faţa celor de la FC Caracal.

Minerul Jilţ Mătăsari – Jiul Rovinari 1-0

A marcat: Ungureanu (min. 5)

Minerul Mătăsari: Barbu – Schinteie, Nicolescu, Pricorici, Niţu – Vlăduţ (min. 80 Chiriac), Murdărea, Nicolovici (min. 87 Ularu), Luca – Simion (min. 75 Fruntelată), Ungureanu (min. 65 I. Popescu). Antrenor: Marcel Ploae.

Jiul Rovinari: Voinea – Traşcă, Cîrciumaru, Amzucu, Văcaru (min. 72 Trofin) – Tudorache, Apostol (min. 74 Dolcescu), Vulpe (min. 63 Daviţoiu), Stoian – Şoşoi (min. 65 Meliţă), Fotescu. Antrenor: Cătălin Trofin.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.