RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Viorel Mocanu și-a sărbătorit ziua de naștere cu o victorie

/ 19 aprilie 2012

Pentru Viorel Mocanu victoria contra celor de la Gaz Metan Mediaș a picat cum nu se poate mai bine, în ziua meciului el sărbătorind cea de-a 35 aniversare.

„Mulțumesc colegilor pentru victorie. A fost o victorie pentru public. Am încercat să mai smulgem un meci, să le mai oferim suporterilor noștri încă un meci în sală în sezonul acesta și, dacă a fost și un cadou de ziua mea, mă bucur cu atât mai mult. Mai puțin importantă era ziua mea, am ținut să ne concentrăm mai mult la meci, sper că a ieșit bine și sper să câștigăm și următorul meci”, a declarat după meciul cu Gaz Metan Mediaș extrema pivot a echipei gorjene. Acesta a explicat și care a fost cheia succesului în acest meci și cum se poate cîștiga și cel din această seară: „S-a câștigat mai mult cu sufletul, a fost mai mult o luptă fizică, sper să ne țină balamalele și mâine. Îmi doresc să câștigăm și mâine. Suflet avem și pentru acest joc, de aia am spus că sper să ne țină și balamalele. Încercăm să facem tot posibilul. Nu cred că este cineva în echipa aceasta care să nu își dorească să forțăm un meci decisiv la Mediaș. A mers bine blocajul defensiv, sperăm să meargă bine și la meciul următor și să-i oprim la recuperările defensive”, a mai spus Viorel Mocanu.

O altă bucurie a lui Viorel Mocanu după acest meci foarte bun făcut de întreaga echipă contra team-ului ce a terminat sezonul regulat pe prima poziție este aceea de a fi arătat că prezența Energiei în play-off nu este deloc întâmplătoare: „Noi ne-am așteptat la această victorie. Este evident că Mediașul este o echipă care pornea favorită, dar noi ne-am pregătit foarte mult, intens în aceste zile și suntem fericiți că am demosntrat că nu am fost o apariție meteorică pe locul opt”, a încheiat cel mai experimentat jucător al Energiei.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.