RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Viorel Mocanu: “Important este să încercăm să câştigăm”

/ 15 martie 2011

Energia are de disputat în această săptămână două dintre cele mai grele meciuri, cu Asesoft Ploieşti şi BC Mureş Târgu Mureş, ambele în deplasare.

În speranţa că ar mai putea prinde un loc în play-off, Energia este obligată să câştige măcar unul dintre aceste jocuri extrem de dificile: “E greu să mai intrăm în play-off. Putere avem să câştigăm, dar una e să declari şi să pari optimist şi alta e ce se întâmplă pe teren. Mergem acolo să ne jucăm şansa. Important este să încercăm să câştigăm orice meci pe care îl avem. Având în vedere că jucăm contra campioanei o să fie mult mai greu decât orice alt meci”, a declarat Viorel Mocanu despre partida de mâine a Energiei, echipa gorjeană urmând a juca în Sala Olimpia din Ploieşti cu campionii de la Asesoft.

La distanţă de doar câteva zile, Energia va da piept, tot în deplasare, cu o altă echipă care visează la titlu, BC Mureş Târgu Mureş. În legătură cu această dublă pe care Energia o joacă în trei zile, Viorel Mocanu spune că nu se aşteaptă ca adversarii să lase mai jos ritmul de joc fiind mai mult cu gândul la prestaţiile din play-off: “Nu cred că Asesoft se va culca pe o ureche pe faptul că nu mai pot fi ajunşi din urmă. Acolo e un club profesionist, îmi e greu să cred că vor trata vreun meci mai uşor. Târgu Mureş chiar are nevoie în faţa noastră pentru a ocupa locul doi. Dar mergem să jucăm, mai bine să încercăm să facem ceva pe teren decât să fim războinici în declaraţii înainte de meci. Amândouă sunt echipe puternice, cu posturi dublate cu jucători de valoare. Ne va fi foarte greu”, a concluzionat Viorel Mocanu.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.