RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Viorel Mocanu: “Luăm meciurile pas cu pas”

/ 10 martie 2011

Viorel Mocanu este unul dintre jucătorii realişti ai Energiei, care consideră drept minime şansele ca echipa gorjeană să mai prindă locul opt în acest sezon, însă jucătorul adus în vară de la Dinamo spune că va lupta până la capăt.

„Suntem jucători profesionişti şi trebuie să ne facem treaba până la capăt. Că e locul 8, 9, 10 sau 11, noi trebuie să încercăm să câştigăm cât mai multe meciuri şi apoi vedem unde suntem. Dacă nu mai avem şanse prea mari la play-off asta nu înseamnă că renunţăm la luptă şi nu mai jucăm baschet. După un sezon regulat nu tocmai reuşit trebuie să vedem unde suntem. Ne-am dorit să prindem play-off-ul, să fim cât mai sus. După patru meciuri pierdute în ultima secundă se simte… Cu patru victorii am fi fost altundeva, dar acum nu înseamnă să-mi fac bagajele şi să plec pentru faptul că n-am ajuns în play-off”, a declarat Mocanu explicând starea sa de spirit şi a colegilor săi în acest final de sezon regulat.

În legătură cu partidele care urmează, Mocanu spune că nu se gândeşte decât la meciul care urmează: „Luăm meciurile pas cu pas. Nu mă gândesc la meciul cu Ploieştiul sau alte meciuri. Avem meci cu Oradea sâmbătă şi ne concentrăm pe acesta. Sper să batem Oradea şi de duminică încolo ne gândim la următorul meci. Şi în tur aveam o serie de şase victorii şi trei înfrângeri după meciul cu Craiova după care a venit o serie de înfrângeri. Vin meciuri grele, cele două deplasări la Ploieşti şi Târgu Mureş după care jucăm acasă cu Mediaşul, echipe bune, care luptă la titlu. Trebuie să încercăm să ne facem treaba cât mai bine”, a declarat jucătorul Energiei.

Partida dintre Energia Rovinari şi CSM Oradea, care face parte din etapa a XXV-a a Diviziei A, se va disputa sâmbătă, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, cu începere de la ora 19:00.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.