RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mocanu, încă incert

/ 28 septembrie 2010

Accidentarea lui Viorel Mocanu l-a ţinut departe pe fostul dinamovist de parchet în ultima vreme, extrema de forţă a Energiei ratând primele partide oficiale ale sezonului, dubla din cupă cu Asesoft Ploieşti.

Preşedintele secţiei de baschet a clubului Energia, Marius Vlaicu, a declarat că situaţia lui Mocanu va fi mai clară în partea a doua a săptămânii, atunci urmând a se stabili dacă acesta va juca sau nu în primul meci de campionat: „Lotul este în acest moment valid, singura problemă o mai avem cu Mocanu, care însă este deja la sfârşitul perioadei de refacere. Cred că până joi vom şti sigur dacă vom putea conta pe serviciile sale în meciul cu CS Otopeni”.

Chiar dacă la un moment dat s-a spus că Energia va renunţa la unul dintre cei doi jucători sârbi aduşi pentru a acoperi poziţiile 4 şi 5, Olujic şi Kalanj, se pare că ei vor rămâne în continuare la Târgu Jiu, cel puţin până în iarnă.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.