RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mladen Ostojic: „Îmi pare rău că l-am pierdut pe Darby, încă îl regret”

/ 17 ianuarie 2010

Antrenorul sârb al celor de la BC Argeş Piteşti, Mladen Ostojic, a admis că victoria Energiei în meciul contra echipei sale din prima etapă a Diviziei A de baschet masculin a fost una meritată, dar a menţionat că rezultatul a fost uşor influenţat de faulturile tehnice dictate de arbitri în finalul meciului împotriva piteştenilor.

Ostojic a apreciat alături de evoluţiile foarte bune ale lui Căpuşan şi Troupe şi aportul substanţial al publicului gorjean spunând în trecere că în vară a fost aproape de a prelua conducerea Energiei.

Tehnicianul celor de la BC Argeş Piteşti a încheiat declarând că pierderea uni jucător precum Darby nu a fost uitată nici acum: „Îmi pare rău că l-am pierdut pe Darby, încă îl regret, dar îi doresc toate cele bune. Să joace aici la fel cum a făcut-o sezonul trecut, asta e viaţa până la urmă”, a mai spus Ostojic, care crede că atât echipa sa cât şi Energia au puterea de a se califica împreună în play-off.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.