RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Marian Filip: “Îmi doresc să redevin ceea ce am fost”

/ 6 ianuarie 2010

Numele lui Marian Filip este legat de perioada cea mai bună parcursă de Energia în Liga Naţională până la sosirea lui Vasile Stângă la Târgu Jiu.

Revenit la Energia în această iarnă, Marina Filip va avea ocazia de a juca pentru echipa gorjeană în cupele europene, acolo unde a dus-o în 2006 înainte de a se transfera la Dinamo Bucureşti. Interul Energiei spune că gândurile sale sunt acum împărţite între trecut şi viitor, însă viitorul este cel care contează mai mult în acest moment: “E normal să te gândeşti şi la ce a fost, dar asta a trecut şi acum trebuie să facem lucruri mult mai bune la Târgu Jiu. Îmi doresc să redevin ceea ce am fost pentru că am trecut printr-o perioadă mai grea şi trebuie să urmeze ceva mai bun. Uşor, cu siguranţă, nu va fi, dar cred că 95% va depinde numai de mine”, a declarat Filip pentru www.sportingorj.ro .

Marian Filip a regăsit la Târgu Jiu foarte puţini dintre foştii săi colegi, dar spune că îi cunoaşte pe mulţi dintre actualii componenţi ai lotului echipei târgujiene şi crede că Energia îşi poate îndeplini obiectivele: “Locul din clasament spune totul în acest moment despre Energia. Este o echipă puternică şi cred că împreună putem face lucruri frumoase”, a mai declarat interul Energiei. Acesta a mai confirmat că, dacă va fi solicitat de antrenor, va accepta să joace şi ca inter dreapta, acolo unde Energia este descoperită în acest moment: “Sunt dispus să joc şi pe partea dreaptă. Voi juca acolo unde va fi nevoie şi unde va spune antrenorul. Pe linia de 9 metri eu sunt convins că pot să joc”, a încheiat Marian Filip.

Filip a sosit la Energia în vara anului 2003 transferat de la Dinamo Braşov, iar după trei ani jucaţi în tricoul echipei gorjene s-a transferat la Dinamo Bucureşti. Înainte de a reveni în această iarnă la Energia, Filip a mai trecut pe la UCM Reşiţa şi Universitatea Cluj şi a fost aproape de a semna un contract în Dubai, cu echipa la care a ajuns până la urmă ex-stelistul Alin Şania.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.