RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Viorel Mocanu a semnat cu Energia

/ 12 iulie 2010

Dorit şi în iarnă la Energia de fostul antrenor al echipei gorjene, Theo Evans, dinamovistul Viorel Mocanu s-a înţeles cu cei din conducerea clubului târgujian şi va evolua în sezonul viitor la Târgu Jiu.

Viorel Mocanu reprezintă primul transfer reuşit de preşedintele Marius Vlaicu după ce la sfârşitul săptămânii trecute semnase şi contractul de antrenor principal cu sârbul Slobodan Nikolic: „Au mai rămas doar de semnat actele, lucru pe care-l vom face săptămâna viitoare, dar Viorel Mocanu este 100% jucătorul nostru”, a declarat Marius Vlaicu pentru www.sportingorj.ro.

Dinamo Bucureşti a retrogradat în premieră în acest an în Divizia B după ce, din cauza problemelor financiare, majoritatea jucătorilor au părăsit echipa ce are în palmares 22 de titluri de campioană, doar Claudiu Fometescu, Stojadin Markovic şi Viorel Mocanu, dintre numele importante ale grupării din Capitală, rămânând până la finalul stagiunii trecute. În această vară s-a vorbit foarte mult despre un alt transfer de la Dinamo la Energia, cel al lui Claudiu Fometescu, un gorjean ce şi-ar fi dorit să joace la Târgu Jiu pe final de carieră, dar lipsa fermităţii conducerii Energiei l-a făcut să aleagă drumul Ardealului, acesta fiind aproape de a semna cu U Mobitelco Cluj.

Viorel Mocanu are 33 de ani şi 204 cm şi a evoluat în campionatul trecut în 27 de partide cu medii de 28 de minute pe meci şi 11 puncte pe meci.

www.sportingorj.ro

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • PPK spune:

    Buna achizitie…sa speram ca si noul antrenor va fi pe masura la ce a facut in ani trecuti theo..macar play off si cat mai sus in cupa romaniei.

  • eeenergia spune:

    daaaaaa, de senzatie achizitia =)) m-a dat pe spate :)) de jumatate de an nu a mai jucat nici macar la Dinamo, cea mai slaba echipa din A

    • eu spune:

      a fost cel mai bun dintre cei prosti. e un jucator de la echipa retrogradata. cam aiurea sa spui ca e un jucator bun atata timp cat vine de la o retrogradata. nici in ultimul joc de play/out nu a jucat, cel cu Craiova, ca a fost accidentat. Naspa rau. oare nu stie nimeni ca vin rebuturile altora pe la Tg jiu doar pentru a avea echipa. Are balta peste frate. cam atat. o zi buna tuturor.

      • eu spune:

        apropo, Cristi, ai inceput sa stergi comentariile ??????
        nu este corect. FII drept cu toata lumea, cu toti suporterii. Nici macar nu era un comentariu cu injuraturi sau ceva trivialitati. Asta e . Cenzura e la moda,pacat ca a ajuns si in tg jiu, in presa asta plina de locale.

  • dani spune:

    asa cum a fost dinamo cea mai slaba…ne-a batut pe noi! si noi i-am batut dupa 2 reprize de prelungiri.deci n-am fost departe. mocanu e un jucator bun, mai bun ca apostol in orice caz

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.