RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Viorel Mocanu: „Putem bate Asesoft la 10-15 puncte, dar putem şi pierde la 30 de puncte”

/ 23 septembrie 2011

Viorel Mocanu, noul căpitan al Energiei, crede că partida de astăzi cu Asesoft Ploieşti, contând pentru optimile Cupei României, este deschisă oricărui rezultat.

Fostul dinamovist, aflat în al doilea an de contract la Târgu Jiu, vede echipa prahoveană plecând cu prima şansă la calificarea în sferturi, dar spune că şi Energia este în cărţi şi poate obţine biletele pentru faza următoare a competiţiei dacă va ştii să se apere aşa cum a făcut-o în partea a doua a meciurlui tur, disputat la Brazi: „Putem bate Asesoft la 10-15 puncte dar la fel de bine putem pierde şi la 30 de puncte. Asesoft e favorită la calificare, sperăm să facem un meci bun cu suportul publicului. În tur am făcut un rezultat care să ne ţină în cărţi pentru calificare. Avem o echipă cu un potenţial bun, depindem doar de noi. Putem juca execrabil cum am făcut aici cu Craiova sau în primele 20 de minute la Aesosft, dar şi foarte bine. Avem jucători buni cu calităţi foarte bune, eu mă uit doar în ograda noastră şi spun că totul depinde doar de noi. Trebuie să facem o apărare foarte bună, la fel ca şi în meciul tur”, a declarat Viorel Mocanu.

Partida dintre Energia Rovinari şi Asesoft Ploieşti se va disputa astăzi, cu începere de la ora 19:00, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu şi calificarea se joacă pornind de la victoria Asesoft-ului din tur cu scorul de 78-76.

www.sportingorj.ro

Comentează!

6 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.