RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Apărarea, cheia succesului cu Asesoft

/ 19 noiembrie 2010

Energia îşi doreşte să bifeze o nouă premieră în acest sezon după ce cu Nikolic pe bancă gorjenii au învins pentru prima dată pe Asesoft, în meciul de cupă, şi au terminat învingători în campionat în faţa celor de la U Cluj. Următoarea victimă pe care şi-o doresc gorjenii este chiar echipa campioană, echipă pe care Energia n-a învins-o niciodată în campionat.

Slobodan Nikolic crede că echipa sa ar putea să-şi apropie victoria evoluând în aceiaşi parametri în care au jucat elevii săi în meciul cu SCM U Craiova: „Aş vrea ca jucătorii să-şi reamintească acea apărare pe care am avut-o cu Craiova pentru că acel meci a fost foarte bun. Atunci chiar s-au respectat toate punctele de pe lista pe care am spus-o cu punctele pe care echipa nu le are în momentul de faţă”, a declarat antrenorul plav al Energiei. Acesta a analizat jocul adversarului de sâmbătă şi spune că prahovenii sunt mai omogeni acum decât la întâlnirea de la sfârşitul lui septembrie: „Asesoft a devenit între timp o echipă mai omogenă, dar Energia va juca pe teren propriu şi jucăm foarte bine când avem publicul de partea noastră. Este un mare plus pentru noi. La Craiova, Asesoft a pierdut jucând fără Westrol şi pivotul Qarraan, dar am văzut modul în care ei joacă şi felul în care pot fi învinşi”, a completat Slobodan Nikolic, care crede că Asesoft-ul are şi puncte slabe: „Putem specula faptul că, fiind campioni în România de şapte ani, jucătorii de la Asesoft au o prea mare încredere în ei. Se cred superiori. Uneori le iese, la Oradea au câştigat tocmai pentru că au avut foarte mare înceredere în ei, dar poate fi şi un dezavantaj pe care noi îl putem specula”.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.