RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Asesoft s-a impus prin valoarea rezervelor

/ 23 septembrie 2010

Energia a pierdut la 12 puncte primul meci din dubla confruntare cu Asesoft Ploieşti ce contează pentru primul tur al Cupei României, dar partida a fost una extrem de echilibrată în primele trei sferturi ale sale.

Kalanj şi Lupusavei au jucat foarte bine în primul sfert, sârbul a marcat 10 puncte, iar Lupusavei a arătat că este în mână la aruncările de la distanţă, astfel că Asesoft n-a reuşit mai mult decât să-şi asigure un avantaj minim la capătul primelor 10 minute de joc. Sfertul secund a fost la fel de echilibrat, el terminându-se la egalitate, scor 19-19, însă Kalanj nu a mai avut aceeaşi evoluţie, iar intrarea lui Rafal Bigus nu a fost eficientă decât la capitolul recuperări, masivul polonez reuşind pe parcursul întâlnirii să recupereze 12 mingi.

Elevii lui Nikolic au ţinut pasul cu echipa prahoveană şi în sfertul trei, pe care l-a pierdut la doar două puncte, dar oboseala a început să se acumuleze şi să se facă simţită, iar în sfertul patru Asesoft a avut ce să aducă de pe bancă, jucători precum Szijarto sau Guţoaia făcând practic diferenţa.

Slobodan Nikolic nu a apelat la acest meci la serviciile lui Viorel Mocanu, pe care nu a dorit să-l forţeze, la Alionescu şi nici la tinerii Constantin şi Bratoloveanu. Darby a fost suspendat pentru meciul de la Ploieşti şi nu va evolua nici în retur din aceeaşi cauză.

Asesoft Ploieşti – Energia Rovinari 95-83 (25-24, 19-19, 24-22, 27-18)
Sala Olimpia, Ploieşti

Asesoft: Mack (5), Szijarto (13), Dogaru, Neagu, Burlacu (19), Ilic (12), Negoiţescu, Stamate, Westrol (16), Qaraan (9), Tudor (16), Guţoaia (5). Antrenor: Vladimir Arnautovic.

Energia: Nikolic (15), Troupe (15), Lupusavei (17), Kalanj (12), Bigus (5), Căpuşan (14), Stroescu (3), Gliga (2), Alionescu, Mocanu, Constantin, Bratoloveanu. Antrenor: Slobodan Nikolic.

Arbitri: Ciprian Stoica, Sorin Drugău, Cătălin Manu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.