RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vasile Stângă: “Cheia succesului? Apărarea şi jocul cu doi pivoţi!”

/ 10 februarie 2010

Victoria obţinută de Energia în deplasare în faţa celor de la Ştiinţa Dedeman Bacău şterge din deziluziile aduse de jocul deloc convigător al echipei gorjene în primele două partide ale returului şi replasează trupa lui vasile Stângă pe o poziţie favorabilă în lupta pentru un loc de cupe europene.

Antrenorul gorjenilor spune că a reuşit să surprindă la Bacău în special prin jocul cu doi pivoţi, un joc împotriva căruia băcăuanii lui Otto Heel nu au avut antidot: “Cheia meciului a fost apărarea, în special a doua repriză, apoi jocul nostru cu doi pivoţi a surprins pe final de meci, atunci când cred că s-a făcut decisiv diferenţa. Iar de data asta, faza de atac a mers mult mai bine decât în primele două jocuri ale noastre din retur”, a declarat Vasile Stângă. Acesta a lăudat jocul bun făcut de tânărul Bogdan Criciotoiu, autor a patru goluri în confruntarea de la Bacău, dar şi revenirea de formă arătată de Apolzan şi Giotoiu, ultimul folosit în ciuda faptului că resimţea dureri în urma unei accidentări suferită la meciul cu UCM Reşiţa: “Criciotoiu, în ciuda vârstei sale, a avut curajul să arunce la poartă în momente decisive. La Apolzan s-a văzut cât de mare a fost diferenţa de la un meci la altul. Pentru că acum a ratat doar o singură minge de pe extremă, în vreme ce la meciul cu cei de la Reşiţa a ratat enorm. Un alt remarcat a fost pentru mine Giototiu. A reuşit să joace aşa cum vreau eu şi cum cred că şi poate”, a mai spus Stângă menţionând de asemenea că este mulţumit de aportul tuturor jucătorilor care au strâns din dinţi mai ales în partea a doua a meciului, luptând şi cu adversarul, dar şi cu oboseala acumulată.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • no mercy spune:

    Cheia succesului a fost slabiciunea bacaului, noi am avut noroc! cat despre jucatori ar trebui sa nu fim blanzi cu ei, sa spunem ca filip care are 2500euro n-am marcat niciun gol in 3 meciuri si e tinut mereu pe teren desi nu joaca nimik, ca Kukrica are 3500 euro si a marcat 1 gol in 3 meciuri si joaca din ce in ce mai prost, ca paius e mai in forma decat astia 2 dar nu-l baga decat pe aparare si are si salar mai mic, iar atunci cand se pierde 1 meci ca cel cu resita cine e de vina? Banel-Apolzan, nu-i asa? da, pt k asa vrea presedintele sa-l scoata tap ispasitor pe apolzan, desi a ratat f mult in toate cele 3 meciuri din retur tot a facut ceva marcand in macar 5goluri pe meci si pe deasupra are si cel mai mic salariu, chiar de mizerie putem spune de 900euro. Nu se poate ca de fiecare data sa fie scosi vinovati doar unii iar interii nostri mai ales cei 2interi stanga sa fie penibili de cand a inceput returul de campionat si nimeni sa nu le zica nimic? De ce e folosit filip tot meciul cu bacaul desi a fost penibil si-n atac si-n aparare? Dle Cristi Constantinescu, de ce nu-l intrebati pe dl Stanga la conferintele de presa de ce nu dau randament kukrica, filip si chiar simovici? desi simovic e la inceput noi am avut asteptari mari de la el chiar dak n-are decat 3 meciuri in romanica, ni s-a spus despre el ca e un inter dreapta de mare valoare care se va impune de la inceput. Pana la urma, dak stam si judecam drept tot romanii au dus greul la meciul de la bacau desi, repet, am avut mare noroc cu faptul k bacaul a avut o evolutie extrem de slaba, tinand cont de faptul ca si arbitrajul i-a ajutat si tot n-au putut sa bata. Trebuie sa fim corecti si sa recunoastem ca am avut mare noroc ca i-am prins intr-o forma foarte slaba. Daca trebuie sa multumim cuiva aceia sunt portarii Dragomir-mai ales, dar si lui Ionut Ciobanu pentru cele 2 lovituri de 7 metri parate! Daca dl Stanga vrea sa-l apreciem si mai mult sa bata si pe minaur la baia-mare, dak va pierde Energia la minaur inseamna ca victoria de la bacau a fost pur intamplatoare. Ar fi bine ca dl gore popescu sa aprecieze toata echipa si sa nu aduca osanale antrenorului si unor jucatori, iar altii sa fie amintiti doar cand se pierde un meci! Eu ca suporter al pandurilor vreau sa vad echipa in cupele europene la handbal dar nici sa mergem in cupele europene sa ne facem de ras nu-mi convine. Totusi, FORTZA ENERGIA!

  • EnergiAAA spune:

    Stiu din surse Sigure ca Kukrica daca nu primeste bani inainte de meciuri nu joaca la potential maxim..si nu a cam primit banii de mult

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.