RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Damjanovic şi extremele gorjenilor, cheia victoriei reşiţene – AUDIO

/ 7 februarie 2010

Pentru Vasile Stângă înfrângerea Energiei în faţa celor de la UCM Reşiţa se rezumă în principal la evoluţia de excepţie a portarului Damjanovic şi la lipsa de ispiraţie a extremelor pe care a fost nevoit să le trimită pe teren la meciul cu trupa lui Aihan Omer.

Tehnicianul echipei gorjene spune că şi-a atenţionat elevii asupra faptului că Damjanovic este un portar care nu poate fi păcălit uşor la aruncările de pe extremă:

Vasile Stângă spune că în economia partidei se poate considera drept decisivă absenţa lui Florea, o extremă ce marca în mod constant 8 goluri pe meci, goluri care i-au lipsit Energiei în partida cu UCM Reşiţa.

Nemulţumit în mod evident de atacul echipei sale, atac despre care spune că n-a ştiut să reacţioneze în faţa unei apărări avansate şi n-a făcut faţă jocului unu la unu, Vasile Stângă a găsit puterea să felicite apărarea, care, în opinia sa, şi-a făcut datoria însă şi aceasta a avut sincope în momentul în care „motoarele” Enache şi Humberto au obosit şi nu au mai dat randamentul scontat.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.