RSS post comments feeds rss email feeds twitter

El Clasico rupe vestiarul Pandurilor

/ 19 aprilie 2012

Apropiatul derby dintre Barca și Real pune gaz pe foc și în vestiarul pandurilor, acolo unde pasiunea lui Grigoraș pentru fotbalul spectacol promovat de Guardiola nu este suficientă pentru a-I convinge pe toți elevii săi să țină cu Barcelona în El Clasico.

Grigoraș trăiește marea trădare chiar în familia sa, acolo unde Alex Grigoraș este fanul celor din Madrid, însă lovitura de grație i-o dă căpitanul Pandurilor, Pintilii fiind și el de partea Realului: „Aş vrea ca Realul să câştige campionatul, au jucat şi mai bine şi e şi mai interesant campionatul. Că tot ne-am plictisit să câştige Barca totul. Şi Alex Grigoraş ţine cu Real. Deci e o dispută în familie. Unii ţin cu Real, alţii cu Barca, ne mai contrăm şi noi în vestiar, sunt duelurile mai tari la miuţă”, a declarat Mihai Pintilii.

Simpatia lui Pintilii pentru Real par a fi una normală pentru un jucător la închidere, așa cum firească este cea a lui Voiculeț, un fotbalist de creație, pentru trupa lui Guardiola: „Țin cu Barca, normal… Sper să câștige Barca”, spune „giuvaierul” Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.