RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Viera, singurul integralist al Pandurilor la jumătatea turului

/ 27 septembrie 2011

Petre Grigoraş este destul de conservator în ceea ce priveşte echipa standard, chiar dacă nu se poate spune, în niciun caz, că este un antrenor care nu dă şanse tuturor jucătorilor pe care îi are în lot.

Pornind la drum cu 26 de jucători în lot, Grigoraş a folosit până acum 21 dintre aceştia, singurii care nu au bifat încă niciun minut pe teren în actuala stagiune fiind Popete, Horvat şi trei jucători pe care încă se pune bază la Pandurii II, Rada, Tătaru şi Avramescu.

Tot cinci sunt jucătorii care au strâns opt prezenţe în teren în tot atâtea etape disputate, performerii echipei gorjene fiind Viera, Chiricheş, Pintilii, Stromajer şi Lemnaru, însă doar primul dintre aceştia este integralist. Ousmane Viera nu a pierdut până acum niciun minut din actuala stagiune, asta în ciuda unui start ezitant de sezon avut de ivorian. Grigoraş i-a acordat încredere, iar Viera a crescut în evoluţii în ultimele etape, fundaşul central al Pandurilor, folosit în câteva meciuri şi ca fundaş dreapta, a reuşit chiar să marcheze un gol în actuala stagiune, reuşita sa venind odată cu cea mai categorică victorie a gorjenilor în Liga I, 5-1 cu CS Mioveni.

Aproape de performanţa lui Viera au mai fost şi alţi fotbalişti din lotul lui Grigoraş. Chiricheş a fost şi el integralist până în momentul accidentării sale din meciul de luni cu Astra Ploieşti, Stromajer a fost scos de pe teren doar în ultimele 10 minute ale meciului cu CS Mioveni, iar Vranjes a fost la rându-i integralist la Pandurii în acest sezon până în momentul în care a intrat în conflict cu clubul gorjean, situaţie remediată între timp.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.