RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vranjes, uşor accidentat, dar încă jucător al Pandurilor

/ 8 august 2011

Petre Grigoraş nu i-a folosit la Motru pe Vranjes şi Viera, cei doi luând loc în tribuna Stadionului „Minerul”. Tehnicianul gorjenilor spune că nu sunt motive de îngrijorare în privinţa celor doi şi a dat asigurări că Stojan nu va pleca.

„Vranjes are o uşoară accidentare, nu am vrut să risc cu el. Nu este vorba de nicio altă problemă în ceea ce-l priveşte. Nu s-a antrenat de două zile, la fel şi Viera. Nu am vrut să risc nimic. În cel mai scurt timp îşi vor reveni. Vranjes are o jenă mai veche, e din pregătire şi nu e nimic grav. S-a prezentat la antrenamente, din păcate la anumită lovitură cu piciorul stâng are ceva dureri. O să facă o ecografie şi vedem ce are exact”, a explicat Grigoraş situaţia celor doi jucători menajaţi duminică la Motru.

Pandurii nu i-au avut la dispoziţie nici pe Pintilii, Chiricheş, Brata, Lazar şi Rada, toţi convocaţi la loturile naţionale de seniori şi tineret pentru meciurile amicale cu San Marino şi Bulgaria.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.