RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Revin Rusu şi Cristea, dar Grigoraş mai vrea încă două-trei întăriri

/ 19 mai 2011

Antrenorul Petre Grigoraş a declarat că nu are nevoie de prea mulţi jucători noi în viitorul sezon şi că pe lângă revenirile a doi jucători aflaţi sub contract cu gruparea târgujiană nu mai vrea decât doi jucători.

Înainte de a lansa nume de jucători doriţi pentru a întări lotul, Grigoraş continuă să-şi susţină ideea de a nu pierde din titulari în această vară: „Prima condiţie ca să ne propunem un alt obiectiv e să nu pierdem jucători de bază. Sper ca cei din conducere să-i convingă pe jucători să continue”. Grigoraş a mai făcut cunoscut faptul că actualului lot i se vor alătura din vară şi Rusu şi Cristea: „Am înaintat nişte nume, am venit cu argumente că nu pot da jucători afară că aşa vreau eu. Trebuie să existe o schimbare şi trebuie completat lotul. Vreau să avem 16-17 jucători de valori apropiate. Vor veni Rusu de la Braşov şi Cristea de la Alba Iulia. Vedem cu ce mai completăm cu maxim doi-trei jucători. Minim doi jucători cu preponderenţă pentru atac pentru că vreau concurenţă şi să am posibilitatea de a folosi cât mai mulţi. Îmi ştiţi filosofia despre joc”, a mai declarat antrenorul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.