RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Călin Cristea, un caz nerezolvat şi cu şanse mici de a mai primi drept de joc la Pandurii

/ 16 martie 2011

Pandurii a reuşit pe ultima sută de metri să legitimeze jucători precum Lazar, Neagu sau Lemnaru, în ceea ce priveşte cazul singurului transfer făcut de gorjeni încă din iarnă se pare că avem în faţă o cauză pierdută, cel puţin până în vară.

„Cu Cristea nu s-a rezolvat şi se pare că nu se va rezolva până în vară. Din păcate asta este informaţia, şansele sunt de 10%. Îl consider la nerezolvaţi. Nu-l voi mai ţine, va trebui să se ducă şi să joace, se va întoarce la Alba Iulia. Decât să stea degeaba şi să se antreneze, mai bine joacă la divizia B şi are meciuri în picioare.”, a declarat Petre Grigoraş la conferinţa de presă de astăzi. Tehnicianul Pandurilor consideră că este o pierdere având în vedere faptul că echipa sa are deja doi jucători indisponibili, iar pe parcursul returului vor fi cu siguranţă mai multe momente în care lotul va fi afectat de accidentări sau suspendări: „Era încă o soluţie pe postul de mijlocaş central sau lateral. E un jucător care poate să revină oricând, dar din păcate nu-l putem avea când avem nevoie de tot lotul”, a mai spus Grigoraş.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.