RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vranjes s-a antrenat și astăzi la echipa a doua a Pandurilor

/ 13 ianuarie 2012

După atacul fără precedent la adresa antrenorului Petre Grigoraș, atac în care a folosit expresii jignitoare ce trec de limita bunului simț, Stojan Vranjes s-a prezentat la antrenamente alături de echipa a doua a Pandurilor.

Dacă aseară Vranjes declara pentru Prosport că: „Mă doare undeva de decizia lui Grigoraş, nu mă duc la echipa a doua. O să alerg prin parcuri până la finalul contractului”, până la ora primului antrenament decizia bosniacului s-a schimbat și a fost prezent la sala de forță, acolo unde au efectuat antrenamentul cei de la Pandurii II.

Între timp, chiar dacă anterior ultimului episod al acestui conflict unii jucători de la Pandurii au încercat să-l înduplece pe tehnician pentru a-l reprimi pe Vranjes în lot, acum, după declarațiile făcute de jucătorul bosniac, reacțiile colegilor sunt destul de dure la adresa acestuia, căpitanul Mihai Pintilii spunând chiar că Vranjes nu mai are ce cîuta, în aceste condiții, în vestiarul Pandurilor.

Conducerea clubului gorjean rămâne fermă pe poziții, își susține antrenorul și promite o amendă drastică pentru Stojan Vranjes, una care să se încadreze în prevederile regulamentelor în vigoare.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.