RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vranjes bate în retragere

/ 2 septembrie 2011

Aşa cum Sport in Gorj anticipa, Stojan Vranjes şi-a făcut apariţia la cel de-al doilea antrenament al Pandurilor de ieri, însă nu a participat la el, bosniacul purtând discuţii cu oficialii clubului gorjean.

Stojan Vranjes a discutat ieri seară atât cu antrenorul Petre Grigoraş, cât şi cu conducerea clubului, Marin Condescu, Eugen Pârvulescu şi Robert Bălăeţ încercând să rezolve problema jucătorului bosniac. În urma celor discutate, Vranjes se întoarce la echipă, dar deocamdată nu sub comanda lui Grigoraş: “Până se dă un verdict, Vranjes se pregăteşte cu echipa a doua şi nu va fi inclus în lotul ce va face deplasarea în cantonamentul de la Sibiu. Implicit, nu intră în vederile mele pentru meciul cu CS Mioveni”, a declarat în această dimineaţă antrenorul Pandurilor.

Stojan Vranjes continuă să declare că nu are nimic de reproşat clubului gorjean şi nici antrenorului Petre Grigoraş, însă nici nu dezvăluie motivul pentru care a depus memoriul în ciuda faptului că spune că-şi doreşte să joace în continuare la Pandurii.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.