RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş pare decis să nu-l mai primească pe Vranjes

/ 1 septembrie 2011

După ce a lipsit de la antrenamentele de ieri seară şi din această dimineaţă fără a-l fi informat în vreun fel pe antrenorul Petre Grigoraş, Stojan Vranjes pare să fi ajuns la capăt de drum la Pandurii indiferent de decizia ce va fi luată de comisia LPF.

Deranjat că nu a primit nici măcar un telefon din partea jucătorului şi că acesta a dat înapoi deşi i-a făcut o promisiune, Grigoraş anunţă că Vranjes nu mai are loc în echipa sa: „Dacă vine astăzi, conducerea trebuie să aleagă, ori eu, ori el. Mă gândesc deja la alte soluţii pe postul său, nu pot să-l aştept pe Vranjes. M-am prezentat în faţa jucătorilor, le-am spus că totul s-a rezolvat pentru că plana o incertitudine dacă pleacă sa nu şi acum a plecat fără să dea un telefon”, a declarat Grigoraş extrem de dezamăgit de felul în care Vranjes a ales să răspundă încrederii ce i-a fost acordată şi mâinii ce i-a fost întinsă într-un moment greu al carierei sale, când privea meciurile Pandurilor din tribună.

În ciuda acestor declaraţii, se pare că jucătorul va fi prezent în această după-amiază la antrenamentul Pandurilor, cazul rămânând unul de urmărit.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.