RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Arbitrajul, subiect tabu în vestiarul Pandurilor

/ 1 decembrie 2011

Jucătorii Pandurilor au interzis la discutarea arbitrajelor avute, singurul lucru la care trebuie să se gândească este evoluția lor pe teren, a dezvăluit antrenorul Petre Grigoraș.

„Nu mă îngrijorează arbitrajele pentru etapele următoare. Nu am comentat deloc arbitrajele. La noi în vestiar demult nu se mai discută problema arbitrajelor. Este interzis să discute despre arbitraj în cabină pentru că ne luăm gândul de la ceea ce este mai important pentru noi, de la jocul echipei. Chiar și la Vaslui, unde au fost ceva probleme de arbitraj, nu s-a prea discutat. Dacă am fi discutat la pauză despre arbitraj, în repriza a doua cred că se termina vreo 5-0 pentru Vaslui. Așa ne-am gândit la joc, la cum să înecrcăm să revenim în joc și să marcăm și am reușit să egalăm pe final, dar am pierdut pe neatenția noastră. Problema asta nu se discută și nimeni nu are voie să se gândească la acest lucru. Nu e problema noastră, cea a arbitrajului. Este problema altor persoane. Problema noastră este să ne îmbunătățim jocul pe zi ce trece și să ajungem la potențial maxim”, a declarat Grigoraș în legătură cu arbitrajele care au pus pe jar Liga I după ultima etapă.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.