RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ovidiu Mihăilă acuză arbitrajul: „A fost o viciere de rezultat”

/ 19 noiembrie 2011

Antrenorul Stelei, Ovidiu Mihăilă, a acuzat vehement arbitrajul la finele partidei pierdută de echipa sa la Târgu Jiu cu scorul de 38-36 (21-21).

„Nu se poate ca la fiecare joc să-și bată joc de copiii ăștia… Așa cum suntem noi, tineri și mici, vrem să jucăm handbal. Ultimele 6-7 minute din meci nu ne-au mai lăsat să jucăm, să câștigăm. Așa ceva nu se poate! Copiii aceștia muncesc și cum mai pot eu să le ridic moralul pentru următorul meci când ei sunt tratați cum sunt tratați? Îmi pare rău…  Sunt unii care vin doar să fluiere un meci. Nu iau nicio informație despre cum joacă o echipă sau alta. Până acum am respectat pe toată lumea, dar acum nu se mai poate…”, a declarat Ovidiu Mihăilă după ce a avut discuții aprinse cu cei doi arbitrii ai întâlnirii și chiar cu președintele gorjenilor, Gore Popescu. Tehnicianul bucureștenilor spune că nu știe dacă gazdele au făcut ceva pentru a avea un arbitraj favorabil, dar acesta a dus la o viciere de rezultat: „Nu știu pe cine să acuz acum, dar acuz că a fost o viciere de rezultat. Nu știu dacă au discutat cu gazdele sau nu au discutat. Nu e problema mea. Copiii și-au dorit să joace și nu au fost lăsați. Din punctul meu de vedere a fost viciere de rezultat. A fost o intercepție a noastră în ultimele 10 secunde și au dat fault, interul dreapta a făcut pași și nu s-a dat. În ultimele 6 minute au fost multe decizii care s-a văzut că au fost intenționate”, și-a încheiat Mihăilă acuzațiile la adresa arbitrilor întâlnirii de la Târgu Jiu.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.